top of page

Heb jij de moed om naar jouw patronen en moeilijkheden te kijken, waardoor jouw angst, verdriet, eenzaamheid en onbegrepen gevoel van jou los kunnen komen?

Familieopstellingen brengen thema's en patronen aan het licht waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. We lopen steeds tegen dezelfde thema's/ patronen aan, waardoor we belemmerd worden in onze persoonlijke groei en verandering. We blijven steeds onbewust heel druk met het omgaan van de thema's/ patronen. Hierdoor kunnen we ziek worden, vermoeid of uitgeput raken. Of niet de weg inslaan die we zo graag zouden willen. Wat houdt jou tegen? Laat een opstelling je hierin inzicht geven...om daarna weer verder te kunnen in je persoonlijke groei.

Samenwerkingspartners 

Opleidingsinstituut IVSW

Alweer 15 jaar geleden begon ik met mijn eerste opleiding familieopstellingen bij IVSW (instituut voor Systemisch Werk). Nu mag ik er werken als trainer van de opleiding familieopstellingen en begeleider van de workshops. Heel erg leuk om te werken daar waar ik ooit ben begonnen en wat me zoveel heeft gebracht!
Opleidingsinstituut Academie voor Geesteswetenschappen

Alweer enige tijd geef ik met heel veel plezier les bij de Academie voor Geesteswetenschappen. Ik geef daar les in familievoorstellingen op de avondopleiding (Capita Selecta) en daarnaast geef ik les in familieopstellingen voor de langdurige opleidingen binnen de academie.

bottom of page