top of page

Wat deelnemers zeggen over de workshops en opleiding

Dag Yvonne, 

bedankt voor een hele mooie en inspirerende opstellingen dag. Ik heb genoten om je aan het werk te zien, je zorgvuldigheid in het kiezen van de juiste woorden en je respectvolle benadering van de deelnemers. Bijzonder leerzaam en inspirerend.

Deelnemer Workshop


***


Dat was een mooie dag met veel mooie mensen, dank! De dag vloog om en bleef boeiend.  


***

Ik ervaar je als een prettig en deskundig persoon met een fijne - to the point, secure en trefzekere - stijl van begeleiden. 

Deelnemer opleiding Familieopstellingen

***


Het was een bijzondere zondag gehad. De energie dwarrelt nog steeds door mijn hele lichaam.

Wat een fijne en bevlogen opsteller ben je! Na de zomer ga ik zeker terug komen bij je. Als representant een keer, maar zeker ook om weer een eigen vraag in te brengen. Het ware pellen van laagjes is geloof ik begonnen. 😊

Deelnemer workshop Amersfoort

****

Yvonne is zeer deskundig en bekwaam in haar vak. Vanuit een warme en prettige benadering is zij rechtvaardig en resoluut in haar afstemming. Zij creëert contact me diepere onbewuste lagen, geeft heldere inzichten in patronen waardoor vastgelopen situaties doorbroken worden. Dank voor je professie, betrokkenheid en liefde.

Miranda

***

Fijn om er bij te zijn. Het was een mooie workshop in een prachtige ruimte. De opstelling was top. Mooie afwisseling van oefeningen en opstellingen.

Anoniem

***

Yvonne heeft mij door een zwaar stukje karma heen kunnen begeleiden via een opstelling in de mind. Deze had ik nog niet eerder ervaren, maar was zeer prettig en effectief. Daarna zijn er balletjes gaan rollen en zijn er dingen afgesloten. Ik heb Yvonne ervaren als een prettig rustige vrouw die vanuit die stand jou meeneemt in dat wat gehoord en gezien mag worden. Dankjewel Yvonne.

Lieve groet Joke

***

Ik ken Yvonne als een zeer kundige en ervaren familie-opsteller. Op een integere en respectvolle manier weet ze opstellingen te begeleiden. Oprecht, zuiver en altijd in een veilige setting. Aanrader!.

Groetjes Yvonne

***

Ik kan de rust die ik voelde tijdens het representant zijn, nog steeds voelen. Dat voelt heel fijn!

Dankjewel voor de bijzondere ervaring!

Chantal

***

Lieve Yvonne,

Allereerst diepe bewondering en respect hoe je de opstelling van R. begeleidt hebt. Het is door jou dat hij in deze opstelling over de grens van zijn pijn is gegaan en het heeft durven aankijken. Je hebt hem op een hele integere manier stapje voor stapje begeleidt en bent met hem in contact gebleven. Heel knap hoe je hem alle ruimte en tijd gaf zijn pijn te laten voelen.

Lieve groet J.

***

Dankjewel voor de heftige, maar prachtige opstelling en de fijne begeleiding!

Joke

***

Ik kon deelnemen als representant bij een workshop in Lochem bij Yvonne. Aangezien ik zelf de opleiding tot opsteller volg, was ik benieuwd naar de werkwijze van Yvonne als opsteller/ begeleidster die dezelfde opleiding een aantal jaren eerder heeft afgerond

Het werd een bijzondere middag. Naast een geweldige gastvrouw, heb ik Yvonne ervaren als beleefd, gevoelig, maar ook doortastend en duidelijk met kennis van zaken. Ik was getuige van vier totaal verschillende opstellingen die Yvonne die middag begeleidde. Degenen die vragen hadden ingebracht waren oprecht dankbaar voor de nieuwe inzichten en/of bewegingen die voelbaar gemaakt konden worden. Dankjewel voor deze ervaring en het doorkijkje wat je me hebt gegeven voor wat er in de toekomst mogelijk is.

Anne Pier Slump

***

Lieve Yvonne, ik wil je ontzettend bedanken voor de geweldige dag vrijdag. Wat een fijne groep mensen en wat een mooie opstellingen! En dan die lunch, daar zullen we nog lang over napraten 😊 Een hele bijzondere ervaring, die zeker nog een vervolg krijgt. En een aanrader om een keer een opstelling te doen met vriendinnen oid. De extra verbondenheid geeft nog meer kracht aan de inzichten. Heerlijke dag met een gouden randje 😘

Sandra

***

Zondag 2 februari heb ik voor het eerst meegedaan als representant. Ik was nog nooit bij Yvonne geweest en kende nog niemand. Dat zijn vaak mooie leermomenten. Prachtige locatie, fijne sfeer en goed verzorgd. Prettig klein groepje, ik meen 10 personen. Yvonne heeft 3 mooie opstellingen gedaan. Het heeft mij een boost gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dus ik ga zeker nog een keer!

Dankjewel Yvonne voor deze waardevolle ervaring.

Warme groet, Lea

***

Hoi Yvonne,

Ik vond het echt een bijzondere middag. Prachtige opstellingen die me zeer geraakt hebben. Heel mooi hoe je de rust neemt om je af te stemmen. Ik ben er graag vaker bij!

Liefs Anoniem

***

Yvonne neemt op zachte, respectvolle, maar tegelijkertijd heel krachtige manier de regie. Veel rust, alle tijd en ruimte en met zorgvuldige aandacht voor de behoeften en emoties van de deelnemers. Veel gebeurd en veel dank voor deze bijzondere workshop!

Ellen

***

In februari 2020 heb ik een workshop familieopstellingen gedaan bij Yvonne. Ik had een specifieke vraag. In mijn werk kwam ik een zelfde situatie tegen als in mijn familiesysteem.

De vriendelijke objectieve en heldere manier van benaderen, maakte dat ik inzicht kon krijgen in het systeem, er mee geconfronteerd werd, het beter begreep en daardoor een ander standpunt in kon nemen over dit systeem. Ik voel nu, een aantal weken, dat er een andere ruimte om me heen is en dat ik op een andere manier in het leven sta. Een extra schilletje verwijderd. Intens en intensief, mede door de andere aanwezigen, maar zeer de moeite waard.

Simone

***

Ik heb de opstellingen workshop bij Yvonne als verhelderend ervaren. Ook als representant heb ik inzichten gekregen over mijn eigen situatie en verleden, doordat ik herkenning vond in de ingebrachte vragen en Yvonne's begeleiding daarbij. Ik vond dat zij in een ontspannen tempo en op zeer duidelijke manier deed met sobere en to the point vragen en aanwijzingen. Dat maakte dat er veel ruimte en rust was voor je eigen beleving. De Workshop ruimte heeft een mooie, minimalistische sfeer en draagt evengoed bij aan de rust

Harte groet,

Maria

***

Het was weer een heel fijne middag, waarin mooie dingen mochten gebeuren onder jouw bezielde leiding.

Groetjes

L.

***

 Hallo Yvonne,

Ik heb de familie opstellingen als heel fijn ervaren, er kwamen bij mij zoveel dingen naar boven waarvan ik niet eens wist dat ze ergens verstopt zaten.

Ik heb na de behandeling bewust een tijdje wat meer afstand genomen van familie, met name van mijn moeder, en dit heeft heel goed uitgepakt, zo goed dat we nu een veel beter contact hebben.

Omdat ik alles met mijn ouders besproken heb, hoe ik heel veel dingen vroeger ervaren heb, ben erg blij dat dit uitgesproken is. en dat ze het ook begrepen, en er zelf ook heel verwonderd over waren dat ik dat allemaal nog wist.

Bedankt.

Ria

***

Tijdens de individuele familieopstelling heb ik Yvonne als heel open, warm en sympathiek ervaren. Ze heeft me op een rustige, respectvolle en mooie manier begeleid bij en door mijn opstelling, wat een erg prettige en bijzondere ervaring was. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn familiesysteem en mag ik letterlijk en figuurlijk weer ruimte in mijn leven en in mezelf ervaren. Zeker de moeite waard!

Warme groeten, Thea

***

De vraag die ik Yvonne voorlegde had te maken met het gevoel dat ik mijn zoon van 21 in de weg stond van zijn eigen ontwikkeling. Ik koos voor een individuele opstelling. Mijn zoon wist vooraf wat mijn doel was. Yvonne vertelt eerst helder haar aanpak en neemt de tijd voor je. Een systeemopstelling blijf ik als iets heel wonderlijks ervaren. Wat een stappen werden er gezet. Yvonne duidt de dingen heel zuiver en voor mij herkenbaar. Na afloop nam ze rustig de tijd voor mij, de kwartjes vielen. Wonderlijk, confronterend, alles wordt zichtbaar en in dit geval ontstond er direct ruimte. Een opstelling bij en met Yvonne is een echte aanrader.

Groetjes

Lydia uit Zutphen

***

Cursist Academie Geesteswetenschappen

Ik heb ontzettend veel geleerd van deze module. De lesstof en de oefeningen, de meditaties en de ‘zielszinnen’ van Yvonne en al haar toelichtingen waren van zeer goed niveau, diepzinnig en zeer verrijkend.

Esther

***

Cursist Academie Geesteswetenschappen

Ik heb het gevoel dat ik meer in verbinding sta met mezelf en met de klasgenoten.

***

Cursist Academie Geesteswetenschappen

Het was een erg gaaf blok en ook heel fijn gegeven door jou, wil meer!

***

Cursist Academie Geesteswetenschappen

Ik heb een module ( 5 dagdelen ) Yvonne als docent gehad. Yvonne begon de les met een fijne meditatie, daarna volgde de theorie over familieopstellingen. Yvonne kon de stof op een liefdevolle, praktische manier uitleggen. Door het inzetten van medestudenten om voorbeelden uit te beelden, werd het heel inzichtelijk en duidelijk. Door het oefen van de theorie konden wij ervaren, hoe het is om verschillende rollen binnen het familiesysteem te hebben. Bijvoorbeeld als representant maar ook om te begeleiden.

Ik heb het ervaren als een super waardevolle module met Yvonne als ervaren, meevoelende docent die voor veel openstaat.

Lonneke


***

Ik had niet gedacht dat we als representant tijdens een familieopstelling zo intens betrokken kunnen raken bij de rol die we op dat moment ‘spelen’. Als representant zitten we echt in de rol en voelen we alle emoties die op dat moment aan ons geopenbaard worden. Ook al kennen we de persoon, voor wie we representant zijn, helemaal niet. Wat is dit systemisch werk een eyeopener voor als iemand ergens mee zit. Gevoelens gewaarworden en inzicht en krijgen in iets dat we soms niet kunnen benoemen, waar we de vinger niet op kunnen leggen en waar we zelf of onze cliënt toch mee verder kunnen.

Peggy

***

Cursist Academie Geesteswetenschappen

Onwijs bedankt voor deze leerzame, transformatieve en ontzettend leuke module Yvonne.

Hopelijk zie ik je snel weer en zo niet, dan hopelijk tot in het volgend schooljaar!

***

Voor mij was de familieopstelling een bijzondere ervaring. Ik hoefde niet bang te zijn om ‘onvoorbereid’ te zijn. Ik kon me laten leiden door wat goed voelde. Yvonne leidde de familieopstelling op een heel prettige manier. Zonder oordeel en ze nam de tijd om te kijken naar wat het ‘probleem was’. Voor mij was dit ‘probleem’ iets waar ik nooit bij stil had gestaan. Daardoor was de familieopstelling voor mij erg nuttig. Het is een aanrader om op deze manier meer te weten te komen over jezelf, de relatie met familieleden en je eigen gedrag te weten wil komen.

Luuk

***

Ik kijk heel goed terug op de familieopstelling van vandaag. Ik ben fanatiek sporter, maar zo intens moe als vanmiddag heb ik me nog niet gevoeld na een stevige workout. Het voelt ook alsof er heel wat is gebeurt.

Dank je wel voor vandaag.

Vast en zeker tot ziens.

Anoniem

***

Ik vond het fijn er te zijn.

In het begin toch wat spannend, maar later veilig en ‘vertrouwd’.

Nogmaals een compliment voor je leiding en de manier waarop je het deed.

Ik heb het als zeer prettig ervaren en kom dan ook graag nog een keer terug. Als representant of wie weet nog met een vraag.

De twee keer dat ik ben opgesteld heeft me veel gebracht. Het waren precies de plekken en de dynamiek die belangrijk waren voor mijn vraag.

Ik ben er erg dankbaar voor.

Ik voel me meer tevreden en meer heel. En ik voel meer ruimte van binnen.

Karlijn van Stijn

***

Het was een hele bijzondere ervaring, waarvoor dank.

G.

***

Ben nog vol verwondering en stirred & shaken van de opstellingenworkshop van gisteren.

Los van wat de opstelling liet zien, het ernaar toe ging al zo mooi, zo organisch. Dat ik voelde dat er toch wel iets in beweging kwam, jij proefde en voorstelde te kijken of het gisteren een goede dag was voor een opstelling, het vrij snel helder was dat het een 'ja' moest zijn en dat een opstelling in de geest moest zijn. Zo mooi en 'precies goed' als het was, en is. Wonderlijk en wezenlijkst tegelijk.

Nog nooit voelde ik echt, bij vlagen, mijn eenzaamheid, en verdriet, het houvastloos voelen, in de war zijn, en ook het felle en energieke van de respresentant die resoneerde zo in mij, die werd, ergens heel diep, zo herkend. Dat ik dit mag meemaken, echt mezelf voelen en ontmoeten. Dankbaar!

Veel dankjewel nogmaals voor jouw begeleiding.

Anoniem

***

Fijn was het om vanochtend/middag in Leusden te zijn! Erg leerzaam. 

S.


***


Ik wil je nogmaals danken voor je begeleiding! Ik vond het prachtig om te zien hoe je leiding neemt voor de groep en ook veel ruimte maakt voor de groep.

Ik kom zeker een keer langs voor een individuele sessie.

Cursist Academie voor Geesteswetenschappen

***

Ik ervaar Yvonne als een prettig en deskundig persoon met een fijne - to the point, secure en trefzekere - stijl van begeleiden. Ik wil je nogmaals danken voor je begeleiding! Ik vond het prachtig om te zien hoe je leiding neemt voor de groep en ook veel ruimte maakt voor de groep.

Ik kom zeker een keer langs voor een individuele sessie

Cursist IVSW


***


Ik  heb je tijdens de opleiding ervaren als een heel fijne persoonlijkheid die ook nog eens heel scherp kan zijn als het op opstellingen aankomt. Mooie combinatie! 

Cursist IVSW

***

Hoi Yvonne,

Wat was het een mooie helende workshop gisteren, waar veel in gebeurde. Nogmaals dankjewel!

Deelnemer workshop Amersfoort

****

Dag Yvonne,

Wat een mooie dag gisteren, nogmaals dank!

Merk nu al dat er dingen zijn opgeschoond:)

Deelnemer workshop Lochem

bottom of page