Samen systemisch werken

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Wat deelnemers zeggen over de workshops:


"Yvonne is zeer deskundig en bekwaam in haar vak. Vanuit een warme en prettige benadering is zij rechtvaardig en resoluut in haar afstemming. Zij creëert contact me diepere onbewuste lagen, geeft heldere inzichten in patronen waardoor vastgelopen situaties doorbroken worden. Dank voor je professie, betrokkenheid en liefde.

Miranda


***Fijn om er bij te zijn. Het was een mooie workshop in een prachtige ruimte. De opstelling was top. Mooie afwisseling van oefeningen en opstellingen.

Anoniem


***

Yvonne heeft mij door een zwaar stukje karma heen kunnen begeleiden via een opstelling in de mind. Deze had ik nog niet eerder ervaren, maar was zeer prettig en effectief. Daarna zijn er balletjes gaan rollen en zijn er dingen afgesloten. Ik heb Yvonne ervaren als een prettig rustige vrouw die vanuit die stand jou meeneemt in dat wat gehoord en gezien mag worden. Dankjewel Yvonne. Lieve groet Joke


***

Ik ken Yvonne als een zeer kundige en ervaren familie-opsteller. Op een integere en respectvolle manier weet ze opstellingen te begeleiden. Oprecht, zuiver en altijd in een veilige setting. Aanrader!.

Groetjes Yvonne


***

Ik kan de rust die ik voelde tijdens het representant zijn, nog steeds voelen. Dat voelt heel fijn!

Dankjewel voor de bijzondere ervaring!

Chantal


***

Lieve Yvonne,

Allereerst diepe bewondering en respect hoe je de opstelling van R. begeleidt hebt. Het is door jou dat hij in deze opstelling over de grens van zijn pijn is gegaan en het heeft durven aankijken. Je hebt hem op een hele integere manier stapje voor stapje begeleidt en bent met hem in contact gebleven. Heel knap hoe je hem alle ruimte en tijd gaf zijn pijn te laten voelen.

Lieve groet J.


***

Dankjewel voor de heftige, maar prachtige opstelling en de fijne begeleiding!

Joke


***

Ik kon deelnemen als representant bij een workshop in Lochem bij Yvonne. Aangezien ik zelf de opleiding tot opsteller volg, was ik benieuwd naar de werkwijze van Yvonne als opsteller/ begeleidster die dezelfde opleiding een aantal jaren eerder heeft afgerond

Het werd een bijzondere middag. Naast een geweldige gastvrouw, heb ik Yvonne ervaren als beleefd, gevoelig, maar ook doortastend en duidelijk met kennis van zaken. Ik was getuige van vier totaal verschillende opstellingen die Yvonne die middag begeleidde. Degenen die vragen hadden ingebracht waren oprecht dankbaar voor de nieuwe inzichten en/of bewegingen die voelbaar gemaakt konden worden. Dankjewel voor deze ervaring en het doorkijkje wat je me hebt gegeven voor wat er in de toekomst mogelijk is.

Anne Pier Slump


***

Lieve Yvonne, ik wil je ontzettend bedanken voor de geweldige dag vrijdag. Wat een fijne groep mensen en wat een mooie opstellingen! En dan die lunch, daar zullen we nog lang over napraten 😊 Een hele bijzondere ervaring, die zeker nog een vervolg krijgt. En een aanrader om een keer een opstelling te doen met vriendinnen oid. De extra verbondenheid geeft nog meer kracht aan de inzichten. Heerlijke dag met een gouden randje 😘

Sandra